Какво е LPG

lpg

През последните години като най-ефективен, безболезнен и неинвазивен метод за антицелулитно лечение се налага LPG - технологията. Този апаратен метод се използва от около 15 години, родината му е Франция и в световен мащаб има вече милиони третирани пациенти. Ежедневно стотици жени и мъже се уверяват в неговите предимства.

Принцип на действие

Работната глава на LPG - апарата е снабдена с две задвижващи се една от друга ролки и устройство, създаващо регулиран вакуум между тях. По този начин кожата едновременно се повдига чрез вакуум (подобно на вендуза) и се подлага на енергичен масаж посредством ролките. В резултат на това се активира кръвната и лимфната циркулация на цялото тяло, подобрява се метаболизма на тъканите, елиминирането на токсините, кожата става видимо по-гладка и стегната. Интензивността на масажа се регулира чрез степени, така че той е безболезнен, изключително приятен и релаксиращ, адаптиран към индивидуалната чувствителност на всеки отделен пациент.

Други показания

Важни показания за LPG са и възстановяването на тялото след бременност, както и нарушенията във венозния и лимфен дренаж. Болката в подбедриците, чувството за оточни и уморени крака, особено в края на работния ден, са типичните симптоми на венозна недостатъчност, които се повлияват отлично дори и от единични процедури. LPG - методът се използва и за третиране на локализирани мастни натрупвания не само при жени, но и при мъже, особено в областта на корема, което води до отлични и бързи терапевтични резултати.

Честота и брой на процедурите

Оптимални резултати се постигат с пакет от 12-20 процедури с честота 2-3 пъти седмично. Първите резултати се наблюдават след 7-8-та процедура, когато започва видимото изглаждане на кожата и намаляване на обиколките на бедрата и ханша. Професионалният подход включва изготвянето на индивидуален терапевтичен план, а също и съвети за диетичен и двигателен режим в зависимост от нуждите на всеки отделен пациент.

Поддържане на резултата след основния пакет процедури

Препоръчват се по 3-4 процедури месечно за поддържане на ефекта, за стегната кожа и профилактика на целулита. Здраве, превенция и красота е философията на LPG - технологията. Тя включва ново мислене, промяна в начина на живот, здравословно хранене, добър тонус и самочувствие.

Цени:

20 процедури цяло тяло 45 мин. - 400лв.
12 процедури цяло тяло 45 мин. - 300 лв.
1 процедура цяло тяло 45 мин. - 30лв.
Трико за LPG процедури 30лв.