Липолазер

Липолазер

Липолазерът, използва LED светлинна терапия, която има положителен ефект върху третираните части на тялото, като стимулира активността на мастните клетки и лимфните канали. Въздейства на клетъчните мембрани на мастните клетки като същите губят кръглата си форма и променят пропускливостта си. Тази промяна на химията в клетката за кратко, води до освобождаване на ензимът (липаза), които се разпада на триглицериди в свободни мастни киселини и глицерол, които стават достатъчно малки, за да преминат, през порите на клетъчната стена и да се „излеят” в междуклетъчното пространство. Клетъчното пространство се изчиства като се ползват естествените метаболитни пътища, а структури като периферни нерви кръвоносни съдове остават незасегнати. Мастните клетки са видимо намалени, което се демонстрира и с намален телесен контур.

Процедурата по никакъв начин не пречи на ежедневните активности.
Лазерната топлина, провокира хиперплазията на подкожните дермални структури колаген и еластин. По този начин третираната зона става по-стегната и еластична.

Ефектът от липолазерът, се дължи основно на активираната способност да се освобождават триглицеридите от целевите мастни клетки. Това е съвсем естествен процес. Човешкото тяло е енергийна машина – приема гориво (чрез прием на калории), преобразува горивото в енергиен ресурс, складира (като триглицериди в мастните клетки) и освобождава при нужда (мастните клетки освобождават триглицериди). Предизвикателството в този процес е, че понякога тялото складира повече енергия в мастните си клетки, отколкото има нужда. Липолазерът, може да се ползва на различни зони на тялото, вкл. и при двойна брадичка. Процедурите се извършват 2-3 пъти седмично и отнемат около 30-40 мин. След всяка процедура задължително се прави 10-15 мин активна гимнастика с присъствието и наставлянията на терапевт, за да се задействат обменните процеси.

Цени:

Липолазер - 45мин. на зона
Цена: 30лв.

Липолазер Липолазер