За Целулита

целулит

Целулитът само задържане на вода ли представлява?
Не, не само. Задържането на вода допринася за целулита, но целулитът се състои и от мазнини и токсини, в допълнение към водата, задържана в хиподермиса (дълбоката зона на кожата, под дермиса, която е богата на мастни тъкани).

Възможно ли е да си слаб и все пак да имаш целулит?
Да, защото произходът на целулита е хормонален и циркулаторен (9 от 10 жени имат целулит)

Изчезва ли целулитът с диети?
Целулитът остава, дори след загуба на тегло, защото е затворен в хиподермиса.

Какво е "портокалова кожа"?
Това е термин, използван за описание на външните знаци за събития, случващи се под кожата: стените, разделящи мастните клетки се деформират и обтягат своите закрепващи точки. Тази деформация прави кожата да изглежда на вълнички.

Ако целулитът е мазнина, защо не изчезва след физически упражнения?
Мазнината в целулита е затворена и не може да влезе повторно в циркулация, дори когато тялото се обърне към своите мастни резерви. Тялото се нуждае от помощ, за да премахне пречките и да засили използването на тази мазнина от метаболизма.

Защо целулитът често се увеличава по време на бременност?
Хормоналните промени, наблюдавани през периода на бременността и следващите ги циркулационни проблеми създават почва за поява на целулит.

Въпреки добрия хранителен режим и редовната физическа активност, защо с възрастта често се появява "целулитен вид на кожата"? Кожата губи тонуса си с възрастта. Подкожната мрежа става по-видима, като така придава на кожата вид на "вълнички", въпреки, че количеството мазнини не се е увеличило и няма задържане на вода.

Ефективно анти-целулитно третиране за персонализирана терапия

Насочено третиране за тонус 3 основни вида гънки, 3 метода за стимулиране на кожата

1.класически целулит, фигура "пясъчен часовник", стегната, млада кожа

2.гъсто натрупване, голям обем мазнини, добре видима "портокалова кожа"

3. отпусната, тънка или деликатна кожа, болка,слаба циркулация

ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПРЕДИМСТВАТА НА КЛЮЧОВИЯ МОДУЛ CELLU M6 В 3 ДЕЙСТВИЯ

cellu M6

Действие 1 | Против задържането на вода

Премахване на пречките (създадени от целулита) Захваща и изпъва кожата, като така стимулира циркулацията. Действието на валяците и ритмичните движения спомагат за освобождаването на вода и отпушването на кожата.

Действие 2 | Против "портокалова кожа"

Стимулира метаболичните обмени (възпрепятствани от целулита) Стените, деформирани от обема на мастните клетки преминават през "опъваща" гимнастика чрез действието на валяците и са стимулирани от движенията. Стават по-гъвкави и вече не пречат на циркулацията. Кожата става по-гладка.

Действие 3 | Локализирано анти-мастно действие

Подобрява тонизирането на кожата (набраздена от целулита) В същото време мастните клетки се освобождават от притискането. Обемът на мастните клетки намалява и деформираните стени възвръщат първоначалната си форма.

Ключовият модул Cellu M6 е също и инструмент за….

Третиране на подути крака
Вените получават двойно третиране от Ключовия модул Cellu M6. С увеличаването на степента на циркулация през вените и на кожната подвижност и еластичност, болката постепенно намалява и краката се чувстват по-леки. Освен това те стават по-тънки и циркулацията се подобрява.

Третиране на отпусната кожа
С Ключовия модул Cellu M6 сега е възможно да се активизира раздвижването на тъканите, за да се предотврати стареенето, да се ускори елиминирането на отпадъци и да се стимулира кожата и клетките й. Всички тъкани са подложени на истинска "гимнастика": стимулират се фиброудари, за да се засили производството на колаген. Подобрява се тонизирането на кожата.

Третиране на жени след бременност
Ключовият модул Cellu M6 помага на жените да си възвърнат по-бързо силуета от преди раждането, като стимулират тъканта да започне нормални елиминиране и спомагат за усилената циркулация. Cellu M6 се справя с целулита, натрупан по време на бремеността и отпуснатите зони, като например коремчето.

Третиране на локализирани мазнини при мъже
Поради генетични причини, мъжете не страдат от целулит. Въпреки това, заради възрастта и заседналия начин на живот, мазнини могат да се натрупат в специфични зони на тяхното тяло. Ключовият модул Cellu M6 помага за освобождаване на тялото от тези зони с излишно тегло. В комбинация с физически упражнения, лечението помага на метаболизма да изгори мазнините, влизащи в циркулацията. Тялото си възвръща формата и се подобрява мускулният тонус. …Изключителна терапия

Ключовият модул Cellu M6 е инструмент, който осигурява вакуумна терапия (или вакуомобилизация)?
За разлика от вакуумната терапия (при която кожата се засмуква, като във вакуумна тръба), главата на Ключовия модул Cellu M6 е оборудвана с 2 независими моторизирани валяка, които захващат и стимулират кожата. С изключителната технология, патентована от LPG кожата не се засмуква, а се повдига внимателно и се подлага на енергична "гимнастика".

Третирането прилича ли на масаж с валиране?
Масажът с валиране представлява техника за ръчен масаж, която като цяло е болезнена (причинява оттоци). Обратно, независимите валяци на главите на Ключовия модул Cellu M6 механични стимулират кожата по много по-разнообразен и адаптиран начин (диференцирани скорости и посоки на валяците..), който никога не наранява кожата.

Това заменя ли липосукцията?
Техниките на липосукция действат върху дълбоките мазнини, не върху повърхностните. Само в комбинация със сеанси с Cellu M6 качеството на кожата може да бъде подобрено и целулита намален.

След колко сеанса се получават видими резултати?
Процедурите трябва да се правят два пъти седмично на интервали 2-3 дни, за непрекъснат период от време. Необходими са минимум 15 сеанса,всеки от 35 минути. Видими резултати се появяват след 5-6 сеанса и продължават да се подобряват с напредване на третирането. Ключовият модул Cellu M6 (медицински) предлага програми за красота и добро самочувствие като допълнение към спорт и терапевтични програми. Използва се от специалисти в медицината. Ключовият модул Cellu M6 е предназначен за професионалисти в областта на услугите за красота и добро самочувствие.

Картинки:
Хипертрофията на мастните клетки пречи на циркулацията Стените се деформират и опъват своите свързващи точки, като така причиняват набраздяване. Cellu M6 помага за стимулиране на циркулацията и освобождаване на мастни клетки.

Антицелулитен еталон
Днес Cellu M6 е много търсен инструмент за красота, който е спечелил сърцата на жените по целия свят.

Към днешна дата, над 10 милиона жени в целия свят са били третирани с него. Жени на всеки от 7-те континента се кълнат в Cellu M6: азиатците го използват, за да третират локализирани мазнини, руснаците и европейците – за да се борят с целулита, бразилците – за да намалят портокаловия вид на кожата на задните си части, американците – за да създадат така желяния изваян силует….

От 1986 насам няколко френски и международно известни важни личности и топ модели са използвали Cellu M6. За топ специалистите, най-престижните институти и най-красивите минерални курорти в света Cellu M6 се е превърнал в еталон за красота: минералния извор на хотел "Риц" в Париж, изворите в Кодали, институтите "Орлейн", морските термални бани в Монте Карло, центърът Тайго Ла Бол, Туке Таласа, но също и Таласа Портичо в Корсика, клиничният минерален извор "Ла Прери" на престижния кораб "Уърлд", известният Серенити Спа в Сиъм Хол в Англия, морските термални бани Картаге в луксозната резиденция в Тунис.. и много други.